12 Eylül 2013 Perşembe



NUTRIWAY Glucosamine with Boswellia

Glucosamine hidroklorür bir Hint bitkisi olan Boswelliadan türetilen bitki özü (C vitamini kaynağı olan) ve bitkisel besleyiciler içerir.
Boswellia eklem hastalıklarının tedavisinde özellikle Hint tıbbın da kullanılan ve herhangi bir yan etkisi kesinlikle olmayan bir üründür. Eklem şikayetlerini azalttığı ve kıkırdak yapısını güçlendirdiği çeşitli araştırmalarla kanıtlanmıştır. Eklemlerdeki ağrıyı keserek tedavi edici özelliğiğinin yanında kıkırdak ve tüm eklem bölgelerinde hayati öneme sahip olan sıvı üretimine katkısı ile kireçlenmeyi önler ve var olan kireçlenmenin tedavisine yardımcı olur.
Her sağlıklı insanın vücudu belli bir oranda Glucosamine üretir. İlerleyen yaşlarda vücut yeterli Glucosamine üretme yeteneğini kaybeder. Bu nedenle ağırlık taşıyan iskelet sistemindeki kalça, diz, dirsek ve eller gibi eklemlerdeki kıkırdaklar parçalanır, deforme olup sertleşir. Sonrasında kemik çıkıntıları oluştururlar. Bu oluşumlar eklem hareketlerini kısıtlar ve ağrılı bir hale getirir.
Glucosamine with Boswellia kemik ve eklem arasında bulunan ve rahat hareket etmemizi sağlayan eklem sıvısının artmasında oldukça etkilidir. Eklem sıvısı azaldıkça eklemlerdeki ağrı ve şikayetler artmaktadır.Eklem sıvısının azalması kıkırdakların aşınmasına sebep olur. Aşınan kıkırdakların tedavisinde ve azalan sıvının tamamlanmasında Glucosamine maddesine ihtiyacımız vardır. Bu madde yaşın ilerlemesi ve çeşitli eklem rahatsızlığı geçirmemiz sebebiyle azalır ve bu yüzden eklemlerimizde kireçlenme oluşur, kişinin hareket kabiliyeti ciddi anlamda kısıtlanır.
Glucosamine with Boswellia kıkrdak şikayetlerinde, eklem iltihaplarında, eklemlerdeki şişlik ve ağrılarda, k,reçlenmelerde, dizdeki defarmasyon sonucu oluşan menisküs yırtıklarında tedavi edici özelliği ile sağlığımızın geri kazanılmasında önemli bir rol oynar.
Glucosamine with Boswellia yı kimler kullanmalıdır:
1- Hareket etmede güçlük çekenler
2- Eklemlerinde ağrı ve şişlik olanlar
3- Eklemlerinde kireçlenme olanlar.
4- Romatizması olanlar.
5-Eklem iltihabı olanlar.
6-Kıkırdak kaynaklı eklem şikayeti olanlar.
Glucosamine with Boswellia iltihabı giderir, kıkırdaklar için gerekli meddelerin üretilmesini sağlar, kıkırdaklarda oluşan hasarları onarır.


Kullanım şekli: Yemeklerle birlikte veya yemekten sonra ( tok karna ) günde 3 öğün 2 'şer kapsül ( toplam günlük 6 kapsül) şeklinde kullanılmalıdır.

14 yorum:

  1. Ne kadar sürede etki eder ve ne kadar süre kullanmalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az,3 kutu.. kalsiyum magnezyum omega destekli iyi olur. Hepsi aynı markanın olsun.Durumunuz çok kötü ise iyi olana kadar devam edin.

      Sil
  2. Ne kadar sürede etki eder ve ne kadar süre kullanmalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ismail bey kullanım amacına bağlı değişmesine rağmen en az üç ay kullanılması ayrıca bu ürünle birlikte kemikler için bazgeçilmez olan calsium ihtiyacınıda karşılamak için calsium magnezyum ismindeki ürünüde kullanmak çok yararlı olur.ürün kullanmaya başladıktan bir ay sonra etkisini gösteriyor.

      Sil
  3. Teşekkür ederim Mustafa Bey. Kardeşim iltihaplı romatizma hastası Glucosamine with Boswellia, omega 3 complex, primrose plus kullanmaya başladı. Şimdide calsiyum mağnezyum aldım onuda yeni kullanmaya başladı. Bunların kullanımıyla ilgili düşünceniz nedir? Yeterlimidir? Ne kadar süreyle devam etmeli. Belli bir süre sonra bırakması yada ara vermesi gerekir mi? Ürünlerin yan etkisi zararı var mıdır? Cevap verirseniz sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim ürünlerimiz tamamen bitkisel ürünler olduğu için yan etki ve zararı olmaz. Kullandığınız ürünler içinde primrose ne amaçla kullanıyorsunuz bilmiyorum ama o ürün kadınların muayyen günlerdeki ağrısını azaltmak ve erken menepoz ihtimalini bertaraf etmek için kullanılan bi ürün. Onun yerine b complex daha faydalı olur kanısındayım. Sahi çok geçmiş olsun. Allah kardeşinize ve tüm şifa arayanlara acil şifalar versin. Iyi günler.

      Sil
    2. Primrose ta sanırım hodan yağıda mevcut ve buda iltihaplı romatizmaya iyi geliyor. Aynı zamanda dediğiniz gibi ağrılar içinde tavsiye edilmiş olabilir.

      Sil
    3. Ismail bey bu ürünler hakkında benden daha fazla bilgiye.sahip spomsoruma danıştım kardeşinizin durumunu ekinezya mutlaka kullansım dedi. Iltihap kurutucu bir ürün primrose ise.kullanmasına gerek yok dedi. Bilginiz olsun.

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    5. Teşekkürler bilgi için ama ekinezya 2 haftadan fazla kullanılamıyor birde kullandığı ilaçlarda var. Bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

      Sil
    6. Ismail bey ekinezyayı şoklama tarzı yani sabah 3 akşam 3 tablet şeklinde kullanırsan 15 kullanıp 15 ara verip tekrar kullanabilirsin. Ama sabah akşam birer tablet alırsan herhangi bir kısıtlaması yok. Güvenle kullanabilirsiniz. Iltihaplı romatizma için kullanımı gerekli bir ürün yanlız unutmayın. Iyi günler acil şifalar diliyorum.

      Sil
  4. İltihaplı romatizması olan cocuklar icin yaş sınırı ve doz ile ilgili ayrıntılı bilgiyi nerden alabiliriz?

    YanıtlaSil
  5. İltihaplı romatizması olan cocuklar icin yaş sınırı ve doz ile ilgili ayrıntılı bilgiyi nerden alabiliriz?

    YanıtlaSil
  6. merhaba, gebelik sürecinde kullanılmasında mahsur var mıdır? iltihaplı eklem romatizması için ekinezya destekli mi kullanalım?

    YanıtlaSil